![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#هزینه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
به شبتون بخیر ...میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داره که بعد بارندگی اب بیاد کف بیسمت خونه اش ....و اگر کسی تجربه ای داره بفرمایید ...کسی رو سراغ دارید که با هزینه کم ولی مطمین بتونه این رو درست کنه
2021-09-01 00:58:00 #Canada [میخواستم بدونم] تعمیراتخانه
میخواهیم یک کابین حمام برای بیسمنت بذاریم، میخواهیم با کمترین هزینه ، بهترین کار را انجام بدیم????? ممنون میشم و بزرگواری میفرمایید اگر راهنمایی یا تجربه یا نکته یا فوت کوزه گری ??? دارید بهمون بگید??????
2021-09-08 11:29:00 #Canada [بیسمنت] تعمیراتخانه
ان من میخواستم برای حمام و دستشویی هواکش نصب کنم چون در حال حاضر نداره از لحاظ هزینه ها ممنون میشم اگر شرکت یا گروهی اینکار را انجام میدهد راهنمایی کنند.
2021-09-15 14:25:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه
میخواستم ورودی به سمت بیسمنت رو همونطور که تو عکس پایین میبینین با سنگ یا اسلب یا… بپوشونم جهت جلوگیری از دردسر تو بارون و برف فقط میخوام خیلی هزینه نکنم طوری هم نباشه که لق و لوق باشه یا بشکنه یا روش لیز بخورم هنگام راه رفتن یک سری عکس هم از home depot دارم که ضمیمه میکنم میشه راهنماییم کنین از چه چیزی استفاده کنم؟ طول حدودا ۱۰ متر عرض ۱ متر ممنون نیومارکت
2021-10-08 11:12:00 #Canada [نیومارکت] تعمیراتخانه
اطلاع دارید هزینه نصب و راه اندازی یک سیستم Split Air Conditioner Ductless Heat Pump چقدر هست؟ و شامل چه مواردی میشه ( تست نشتی گاز، برق کشی و …)؟ هزینه ها در مونترال ضمنا کمک هزینه ای از طرف دولت کبک یا دولت فدرال پرداخت میشه؟
2021-10-17 17:51:00 #Canada [اطلاع دارید] تعمیراتخانه
گل کسی میدونه برای نصب اجاق گازی حدوداچقدرهزینه برمیداره؟کسی تجربه ای داره
2021-10-24 15:56:00 #Canada [تجربه] تعمیراتخانه
خیلی ممنون خونه رو بدون شرط و بازرسی فنی خریدم آیا این مشکل بسیار بزرگی هست و یا با هزینه کم و یامعقولی ممکنه حل بشه؟ اگر کسی رو برای بررسی و مرمت میشناسید لطفا معرفی کنید
2021-10-24 17:06:00 #Canada [هزینه] تعمیراتخانه
میشه لطفا هزینه برای بدترین حالت ممکن را بفرمایید اگر بخوام شینگل کل سقف رو عوض کنم خونه سمی دیتچد و حدود هزار فوت مربع است
2021-10-24 17:08:00 #Canada [هزینه] تعمیراتخانه
دوستان من سقف خونه ام چراغ نداره اگر بخوام سیم کشی کنم تا وسط خونه، سیم کش میشناسید ؟و هزینه ام چقدر میشه ؟
2020-11-07 06:35:00 #Montreal [کار][سقف خونه][سیم کشی ][چراغ][سیم کشی][برقکار] تعمیراتخانه
خدمت اساتید محترم گروه سوالی دارم در مورد این ترک روی دیوار که دقیقا زیر پنجره قرار دارد،میخواستم بدونم کاری میشه برای این ترک انجام داد،چیز مهمی هست یا نه؟ ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میزارید.????????????
2021-10-16 22:01:00 #Canada
بر همه هموطنان و متخصصین ساختمان، از خدمتتون و ممنون میشم راهنمایی کنید در خونه های اینجا با سازه چوبی، سقف طبقه آخر و اتیک چند لایه هست؟ و لایه ها شامل چیه؟
2021-10-08 20:34:00 #Canada
با خدمت همگی از در این گروه کسی هستن gold seal داشته باشن میخواستم چنتا سئوال بپرسم با احترام مهران
2021-09-20 12:02:00 #Canada
، فنی داشتم، منزلی که تازه خریدم رو قصد دارم سیستم هواساز اونو از روی سرمایش به گرمایش تبدیل کنم چند شبی هست که سرد شده لطفا راهنمایی میفرمایید چه اقداماتی رو باید انجام بدم؟ با سپاس
2021-09-05 12:13:00 #Canada
من راهنمایی می خوام برای deck که در اثر سرما و … کمی ترک داره می خوام بدونم چه فرقی بین sealing و stain هست و اینکه کدم بهتره
2021-08-31 13:54:00 #Canada